Magyarországon a mutyi, a „hazaosztás” örök, és minden kormányfőnek maga felé hajlik a keze. Éppen ezért azt javaslom, hogy válasszunk sérült vagy fogyatékkal élő miniszterelnököt. Komolyan úgy gondolom, hogy ettől sokkal, sokkal jobb hely lenne Magyarország.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Az idegbaj és a hallucináció nem elég nagy fogyaték?
bakegya
@bretagne: ennél több fogyatékot sikeresen termelni képes nincs!-talán csak a baltás.
Másik
Igen, már van. :)

Érdekes eszmefuttatás, de ha komolyan veszem, a többségnek attól miért lesz jobb, hogy nem a felcsuti fociakadémia kap támogatást, hanem a Pető intézet?

Nem inkább egészséges erkölcsű, egészséges szociális érzékenységű miniszterelnökre és képviselőkre lenne szükség? Ezen belül aztán már mindegy, hogy van-e valami fogyatékossága - feltéve, hogy nem szellemi fogyatékos - , és hogy valamelyik sportág, vagy valami más-e a hobbija, nem lesz sem elhanyagolva, sem méltánytalanul kiemelve egyik terület sem.
bretagne
@bakegya: Az szép történet. Most nagyon forszírozzák az örmények, hogy mi történt.
Polygoner
Jóóó, de válltól felfelé ne legyen az!:D
kiskutyauto
Jobbat mondok. Nem kell semmiféle politikus sem semmilyen csúcsvezető! Felesleges dilettáns parazita igazgatók, osztályvezetők, államtitkárok, főtitkárok, elnökök, ülnökök.. ezek a kamupozíciók, melyek milliárdos károkat okoznak és nem csak az elbitorolt jövedelem, hanem a sok ezer agyhalott dilettáns barom szerencsétlenkedése, ámokfutása még afölött jócskán... ha máról holnapra eme vezető "elitet", azaz valójában parazita fosztogató senkiházi gazembereket, társadalomellenes bűnöző hazaárulókat (nagyon-nagyon kevés kivétellel, akiknek nagy tisztelet) elkergetnénk, nemhogy semmi nem változna hanem FELLÉLEGEZHETNÉNK... az így munkanélkülivé vált csőcselék pedig mehetne ahová való: KÖZMUNKÁRA KUBIKOLNI!!! Hajrá Orbanisztán hajrá Abszurdisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.