Nem gyűjtöttek elég aláírást választókörzetükben a rezsicsökkentés támogatására, ezért menesztett öt választókerületi elnököt Orbán Viktor, tudta meg a hvg.hu. Bár az öt – történetesen négy Feren, és egy Zoltán keresztnevű – képviselő leváltásának hírét Rogán Antal tagadta, az egyik hírbe hozott, Kovács Ferenc sárvári választókerületi elnök már bejelentette: jövőre biztosan nem lesz képviselő. A rezsicsökkentésért indított aláírásgyűjtésen bukhattak el azok a fideszes választókerületi elnökök, akiket a napokban menesztett a kormánypárt vezetése. Mint a hvg.hu először megírta, Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök szerdán este, a kormánypártok Visegrádra kihelyezett frakcióülésén jelentette be a képviselőknek, hogy elégedetlen volt öt választókerületi vezető teljesítményével, ezért leváltotta őket. Ez azt is jelenti, hogy nem ők lesznek a párt képviselőjelöltjei a 2014-es választáson. Bár Havasi Bertalan, a Miniszterelnökség sajtóosztályának vezetője később azt mondta, erről...

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Édesdrágajó viktorom!

Múlt nyáron nyolc és félmillió nemzeti inzultációs ívet postáztál ki mindenféle abszolút érdektelen és általatok már jó előre eldöntött kérdéssel, ami zengett az olyan szólamoktól, mint "egyesek szerint", vagy "mások úgy gondolják." A mai napig nem tudom, kikre gondoltál egyesek meg mások alatt (talán a NER-ellenes felforgatókra?), de őszinte érdeklődéssel vártam, hogy a következő íven vajon leszek-e olyan kérdések, amelyek úgy kezdődnek, hogy "a haverok szerint", vagy éppen "simicska könyvelője úgy gondolja, hogy..." kezdetű kérdések.
A lényeg viszont, te pocakos focistagyerek, hogy a nyolc és félmillió ívből írd és mondd, 698 ezer darab érkezett vissza még úgy is, hogy te a vészbukra feltöltött videóban könyörögtél a választóknak. Havasi Bertalan, a szép emlékű, de azóta már kisebb polcra visszalökött (hol van már a tavalyi Havasi?) megmondóembered szerint ez óriási siker volt, mondjuk erre sokan megjegyezték rosszmájúan, hogy akkor is annak lett volna elkönyvelve, ha csak a rogántónyó-lézerjani-szógyártópötyi triumvirátus küldi neked vissza, ők úgyis megtesznek mindent, hogy benne maradjanak a mellényzsebedben, mert ha netán egyszer munkából kellene megélniük, tálcapakolóként is megbuknának a mekiben.
De a lényeg az drágajó viktorom, hogy nyolc és félmillióból 698 ezer csúfos pofára esés, hovatovább baromi nagy égés, tekintettel arra, hogy ez bizony alig 8 százalékos arány. Úgy is mondhatjuk, hogy elképesztően kevés ívet gyűjtöttél be, ennélfogva én a választópolgári jogomnál fogva felmondok neked, mint miniszterelnöknek, mert aki csak ennyire képes, az húzzon a francba, oszt jónapot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Polygoner: Vannak olyanok, nekik emelni kellene...:-) Egyébként ez megint egy amolyan HVG-s hír, se füle, se farka.
valakiaki
@A Tündik bündije: "698 ezer csúfos pofára esés, hovatovább baromi nagy égés, tekintettel arra, hogy ez bizony alig 8 százalékos arány."
Főleg annak fényében hogy a fele kamu aláírás volt!
Mi is kaptunk ilyen levelet az asszonnyal, pedig soha semmit nem írtunk alá és nem is küldtünk vissza a fidesznek!
Ez pedig hamisítás!
mátmar
TELJES DIKTATÚRA! GŐG, ARROGANCIA. ÖNTELTSÉG ez jellemzi a Kárpátmedence Géniuszát, Kedves Szabadságharcos Vezetőnket.
kukac50
Többszörösével drágulnak az élelmiszerek,mint a rezsi amennyivel csökken.
A rezsin 10% csökkentés,az élelmiszerek áfája 27%. Ez nem javít az életminőségen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.