Pár hét leforgása alatt kritikussá vált Ózdon a sebészeti ellátás, mivel négy altatóorvos jelentette be távozását. Emiatt már műtéti várólista sincs, a megmaradó két orvosnak éppen elég feladatot jelent a sürgősségi esetek ellátása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Eddig birtak a terhelest,... Van olyan munka, amit nem lehet partszempontok alapjan vegezni, es nem az szamit, hogy valaki jo elvtars-e, hanem az, hogy az orvosi egyetemet milyen eredmennyel vegezte el, es azota mit bizonyitott, es persze, hogy milyen fizetseg jar ezert a munkaert.

A kovetkezok a pedagogusok lesznek, akiknel eltoroltek a szinteket , ahol mar nem szamit a magasabb kepzes, egyeti diploma, mert a part UGY hatarozott,... Egy egyetemet vegzett, tobb nyelvet beszelo nyelvtanar siman elhuzhat innen, mondjuk foleg a felsooktatasbol,... Nagysagrendekkel tobb fizetesert, jobb munkakorulmenyekert, nagyobb megbecsulesert, lehetosegert az emberi eletre,...

A keplet elore kiszamithato volt...
dömdödöm
sok sikert és kitartást ! Én vágom hogy miről beszélsz
dömdödöm
@dömdödöm: az előbbi kommentet nem ide szántam . bocsi -bocsi !
pbalage
@Tootsy: nem csak a nyelvtanár húz el, hanem a sarki boltos is, akinél a kenyeret szoktam venni, (grazba vendéglátósnak) meg az unokatestvérem (neki jó helye lesz amerikában), meg a haver, aki mindig hozott barackot (franciaországban gipszkartonozik), meg a volt osztálytársaim (általában németország), meg a lükenő a 7-ről (amerika), meg a nagybátyám/nagynéném, meg a takarítónéni, meg a... még sokáig sorolhatnám. És ez csak a szűk környezetem.
Pálinkafőző Rézüst
@Tootsy: Pécsett 10 orvos ment el, a traumatológián emiatt műtétek maradtak el!
Új Magyarország!
Tootsy
@pbalage: Sajnos, elhiszem es tudom, hogy igy van,...:o((( Mindenesetre oszinten kivanom nekik a sikert, es persze Neked es a tobbi magyarnak a szinten nagy adag szerencset es fejlodest, mert a remeny hal meg utoljara,...:o)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.