Elárasztották Orbán Viktor Facebook-oldalát a csalódott hozzászólások a péntek esti, 3-0-ás magyar vereséggel zárult bukaresti vébéselejtező után. "Kérünk még stadiont, köszi! 3-0 csak így tovább hadd folyjon a pénz, Simply the Best!' - írta az egyik hozzászóló Orbán Viktor Facebook-oldalán, amelyet a péntek esti bukaresti vereség után rengeteg kommentelő látogatott meg, hogy elmondja véleményét. "Tisztelt Orbán Úr! Kinek építünk stadionokat? Nincs magyar foci! Ön még bízik, hogy lesz?" - osztotta meg véleményét egy másik hozzászóló. Egy másik kommentelő azt írta, reméli a kormányfő ezek után "több stadiont nem fog építtetni, mert én nem fogok akkor önre szavazni. " "Lenne jobb helye, annak a pénznek amit a labdarúgásra fordítunk. Eddig milliárdok mentek el a semmire, most meg kellene próbálni, hogy nem költünk a labdarúgásra semmit, hátha olyan gyerekek kezdenének el focizni, akik tudnak és szeretnek is" - írta a hozzászóló.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

craven
________________________________________________________________________
Magatokra húztátok a címeres mezt, és megaláztátok azt. Megaláztátok a televízió előtt ülő nézőket, és a vonattal kiutazó szurkolóinkat. Menjetek, szálljatok fel a repülőre, üljetek a luxusautóba, vegyétek fel az átlag magyar számára álomfizetést jelentő dellát, és ne nézzetek vissza!!!
______________________________________________________________________
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Most hallottam az RTL en hogy az új Népstadion 70-90 milliárd forintba kerül és 2017 ben készül el. Úgyhogy lesz itt még móka meg kacagás ha engedjük.
Ja és bukott maffiajobboldal.
gabrella
Nekem már elegem van a stadionok és a többi hülyeség miatti munkanélküliségből, e miatti éhezésből!!!
craven
@gabrella: nekem sajnos ebből az országból van elegem... teljesen elferdülnek az emberek a pénz miatt..illetve a hiánya miatt..empátia az mi??? :((
KERKA
Vajon Észak-Koreában mit kaptak volna egy ilyen vereségért a játékosok???
gabrella
Azt nyilatkozta valahol Orbán,hogy sok adót fizetnek a focisták. De miből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.