Szerinte az Orbán-kormány nem népbarát, hanem "a barátok kormánya". Orbán Viktor pénteken reggel azt mondta, az ő rendszere még a népbarát, kommunista Kádár-rendszernél is nagyobb barátja a népnek: vele versengve még annál is nagyobb rezsicsökkentést csinál - emlékeztetett Facebook-oldalán Bajnai Gordon. Szerinte ez egy beismerő vallomással felért: "Orbán Viktor most mintha Kádár János legszorgalmasabb tanítványaként viselkedne. Ő, aki valaha a rendszerváltás szimbóluma volt, ma annak a rendszernek a szimbóluma, amelyet le kell váltani. "Bajnai Gordon sajtótájékoztatóján ehhez még hozzátette, hogy az Orbán-kormány nem népbarát, hanem "a barátok kormánya", amit jelez, hogy a Fideszhez közeli cégeknek jut a közbeszerzések nagy része, miközben az ország egyre lejjebb csúszik a versenyképességi rangsorokban, egyre kevesebb pénz jut oktatásra, egészségügyre, és tartósan zsugorodik a gazdaság. Az Együtt-PM szövetség vezetője az újabb - 11,1 százalékos - rezsicsökkentésről azt mondta, már az...

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csufipofi
Azért ne felejtsük el , Kádár honnan hova vitte az országot. Majd aztán lehet bárkit is hozzá hasonlítani , ha legalább kis részben megteszi ugyan azt mint ő tette!
A mai politikában nincs olyan akit vele össze lehetne mérni.
Mobil123
Jaj!! Kádár tanítványa, és Rákosi hangja!!
nahát
Kádár egy diktátor volt, nincs miért dicsőíteni! Titó felsége szerint elég puhapöcs is! Lehet nem csak a politikában.
JAJMÁR
@nahát: Valóban, Kádár diktátor volt. Igaz, a népuralmat hirdette és vagyonokat nem gyűjtött. Én sem értem, miért hasonlítják hozzá OV-t. Szerinted?
lajospapa
Ez hülyeség! Nem Kádár tanítvány. Jogász. Minden ismérvével rendelkezik, ami a jogász jellemzője. Találjátok ki, mik ezek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.