Megmutattuk nekik, az anyjuk istenit! Egy nap alatt visszafoglaltuk Erdélyt. Pont a közepén kezdtük, Hargita megye fővárosában, Sepsiszentgyörgyön. Érezhették a székely testvéreink is, hogy megjöttünk, el is mentünk, szépen kiöltözve a fekete MAGYARORSZÁG pólóinkba kulturálódni velük, de testvér, hát én azt hittem, hogy a Székelyföldön csak a nemzeti rock lehet, de valami hipsterek bohóckodtak ott angolul, és a helyiekből is csak az alja volt ott, tod, akik már elrománosodtak, és az egyik még be is szólt nekünk, faszom tudja, mit, de aztán megkapta, nehogy már egy román mondja meg nekünk a Szent Székelyföldön, hogy mit csináljunk, hát ez a mi ősi hazánk, nekem ott írja a szívemen, hogy Magyarország, bazdmeg. Fel is tetováltatom, ahogy hazaértem. Ide, a turul alá. Nem, a szívem fölé nem tudom, hát már ott van a nyilaskereszt. Nekem mondja, hát én egy szuszra el tudom énekelni a magyar és a székely himnuszt! Még szerencséjük, hogy a petárdákat meg a füstbombákat tartogattuk a meccsre.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Csufipofi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@entero: Csak az egyik oldali szereplők ugyanazok!

Ha valaki az "igazságot" keresné, a videókon meg is találná!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csufipofi
@vakvillám: Na csak összejön. Olvass fentebb!!!
vakvillám
@Csufipofi: Látod koma: Karinthy mondta valahol." ez megbolondult,megbolondult,hogy minden szót, minden szót, kétszer mond,kétszer mond".NIncs veled dolgom! a törléseket te kérted,hitvány munka! duma stopp.
coni
Az az igazi gond, hogy ez a szélsőséges, primitív tömeg már nem csak a lelátót és a focimeccseket, de az egész országot próbálja megfélemlíteni.
Csufipofi
@vakvillám: Nem én kértem.:-) Valakiknek nem tetszik a képed.
Csizmás Kond
"Pont a közepén kezdtük, Hargita megye fővárosában, Sepsiszentgyörgyön."
Nahát, én meg úgy tudtam, hogy Csíkszereda a fővárosa...
dr lóherre
@Darthon1: CSAK ŐK, SEHOVA NE SZAVAZZANAK, MARADJANAK ROMÁNIÁBA ÉS OTT SZAVAZZANAK, A SAJÁT SORSUKÉRT ÉS NE A SORSUNKÉRT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.