A román-magyar világbajnoki-selejtező után a román lapok ünnepelték a válogatottat, kiemelték a remek teljesítményeket, volt olyan újság is, ami azt írta, a román nemzeti tizenegy egyenesen megalázta a magyarokat.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@vakvillám: Világosíjj mán fel, Trianont még kapisgálom, de Mohácsot nem értem! Mifene is vót mohácsnál? s hogy jönnek Mohácsra a románok?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@vakvillám: Világosíjj mán fel, Trianont még kapisgálom, de Mohácsot nem értem! Mifene is vót mohácsnál? s hogy jönnek Mohácsra a románok?
vakvillám
@silber13: Nemzeti gyászok!--------- hozzá jön még Marseille, Mexico,és Bucuresti mint kimondottan ,nemzeti tragédiák, az uccsó három csak e labdajátékra vonatkoztatva,,és az azt szeretők népes táborára értendők.
silber13
@vakvillám: Fekettébb zavaros válasz, de elfogadom! Nemzeti gyászok? Hol marad pl: Muhi, Segesvár, Buda elvesztése, a Don kanyar?
silber13
Mohács meg Trianon. Ennyi a valóban nemzeti gyászesemény nálunk? Na neee! És kéretk nem másra mutogatni, hanem a saját kútfőre támaszkodni, nem pedig egy ilyen kis szerény képességű alaptudását igénybe venni
sheriff
@Nakimaga: A Horn kormány egy jó partneri kapcsolatot épített ki minden szomszédos országgal!!Ez a jó kapcsolat 2010-ig kifejezetten jó volt /Alapszerződés/ A fidesz revizionista,náci felütésű "külpolitikája??"mindezt földig rombolta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.