Múlt szerdán filmet forgattunk Felcsúton. Szoros emberfogással kísértek bennünket a helyi fideszesek. Az elkészült filmet eddig több mint 150 ezer ember látta - írta a Facebookon Gyurcsány Ferenc.

"Amikor elhagytuk a falut és miután leráztuk kísérőinket az országúton, megállított bennünket egy ember. Durva történetbe kezdett. Ezek után visszafordultunk és nekiálltunk még egy film forgatásának. Erről alkalmi kísérőink már mit sem tudtak.

Amit itt látnak, az maga a megrendítő gyalázat. Felcsút környéki emberek arcukat nevüket vállalva beszélnek arról, hogyan tette és teszi őket tönkre Orbán, Orbán rokonai, barátai. Azért készült a film, hogy lássák, milyen lett az ország, és hogy a nyilvánosság védelmet nyújtson a megalázottaknak."

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Der Standard
„A magyar hercegnő lakodalma” címmel a lap arról ír, hogy Orbán Ráhel esküvője éles fényben mutatja meg a feudális magyarországi viszonyokat. A nagy nap előtt útjavítási munkák és a leendő vej kapcsolatai gondoskodtak a rossz hangulatról. Az egész persze magánügy lett volna, ha nem éppen a miniszterelnök maga akart volna elsőrendű celeb-eseményt csinálni a házasságkötésből. A saját Facebook-oldalának, valamint a hírekkel és interjúkkal jól ellátott bulvársajtónak kellett közvetítenie – 7-8 hónappal a választások előtt az „álomlagzi” képét a kedves népnek. Ám a körülmények sokat ártottak az illúziónak és sokkal inkább az Orbán alatti feudális állapotokra világítottak rá. Miközben a Fidesz szóvivő cáfolta, a felvételek bizonyítják, hogy igenis állami pénzből kátyúztak az örömszülők birtokára vezető úton. De ugyanígy kijavították az aszfaltot a Margit körúti templom előtt is. Viszont a rendőrök feljelentették azokat, akik tiltakoztak a „királyi esküvő” ellen. De a vőlegény származására is érdemes odafigyelni. Családja, a Tiborcz-klán évek óta ahhoz a privilegizált, maroknyi körhöz tartozik, amely hatalmas hasznot húz az Orbánhoz fűződő kapcsolatból. A fiú egy olyan Simicska-cégnél dolgozik, amely az anyavállalathoz hasonlóan főként közmegbízásokból él. Testvére, Eszter előnyt élvezett a földbérlet-pályázatnál, így most az egyik legnagyobb földbirtokos az országban. A fivér, Péter a fejlesztési tárca tanácsadója, egyébként éveken át a Fidesz helyi politikusa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@sheriff: annyira egyformán utálom az összes szemétládát odafenn, hogy nem tudok és nem is akarok különbséget tenni. csak azt látom hogy eddig sem és ezután sem , hovatovább SOHA semmi változik ebben a tetves országban.
ujbuda
@Pisti271: sajnos az erössebb jogán!!Ez a mai M.O.!!
ujbuda
@nemzeti_nyugdíjas: jobb lenne ha országot...és ott probáljanak magánemberként !!...
ranger47
@nyanya001: Szép kis maffia bagázs! Don Corleone méltó követői.
percsi
Végig kellene menni az ország településein, lenne éljenzés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.