Csak Gyurcsány nélkül tudná elképzelni az MSZP-DK együttműködést a jövő évi választásokon a szocialista párt - írja a Népszabadság.

Hét-nyolc egyéni körzet a DK-nak és ugyanennyi hely az országos listán, mindebből pedig egy ötfős DK-frakció állhatna össze. Nagyjából ezt kéri a Demokratikus Koalíció az MSZP-től a jövő évi választásokra, Gyurcsányék pártja szerint ez vállalható kérés - olvasható hétfői a Népszabadság.

Az MSZP ugyanakkor a lap szerint legfeljebb négy, de reálisan inkább három egyéni körzetet tud ajánlani a DK-nak, köztük a marcalit és mohácsit, ehhez jöhet még hozzá a fővárosi XII. kerülete, amiről ugyan az MSZP-Együtt már megállapodott úgy, hogy az Együtt körzete lesz, de a lap szerint Bajnaiék készek visszaadni, és becserélni egy vidéki körzetért. A három egyéni mellé két listás helyet ajánlana az MSZP a Népszabadság szerint.

A tárgyaláson azonban nem a listás és egyéni helyek száma lesz a legkeményebb dió, derül ki a cikkből, az MSZP ugyanis ahhoz is ragaszkodik, hogy Gyurcsány Ferenc ebben az egészben nem kaphat szerepet, amibe viszont a DK az eddigi nyilatkozatok alapján nem megy bele.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Málészájú Attila addig válogat a kérők között, amíg nem lesz már csak a kecske akivel közösködhet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
A DK Gyurcsány nélkül olyan mint a Fidesz Orbán nélkül.
világlátó
Engem csak az nem lepett meg, hogy az Mszp milyen körzeteket ajánlott a DK.-nak. Ezekben soha nem volt népszerüsége a szocialista gondolatoknak, talán még munkásmozgalmi történelme sincs ezeknek. Ezért az Mszp ezekben a körzetekben talán nem is indul, - vigye a DK. Ebből is érthetne a DK. hogy az Mszp. számára nem kívánatos.A XII. kerület azért elgondolkodtatott. Vajon miért is??
dr. prédikátor
Meseházy! vegyél már vissza magadból! Addig válogattok amig eljátszotok minden esélyeteket a kormányváltásra! Vedd már észre hogy Gyurcsány nélkül halottak vagytok!!!
coyote3
Na , megjelent Mesterházy személyében az mszp-s orbán?
bencemacska
Nagyon érdekes beszélgetést folytatott ma Gyurcsánnyal Kuncze Gábor a Klub rádióban!
gabrella
Szórakozik egymással a baloldal! Még ilyen hülyéket! Gyurcsány nélkül nem létezik baloldal.Majd megkapják,ha újra kétharmad fideszes győzelem lesz! Megkeserülik, de mi is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.