Váratlan jelenetnek lehettek szemtanúi a képviselők hétfő délután a parlamentben. Gyurcsány Ferenc lépett oda a napirend előtti felszólalásra készülő Orbán Viktorhoz. Gyurcsány a Facebookon később annyit árult el a beszélgetésből, hogy egy videót ajánlott neki, amelyet később majd nyilvánosságra hoz, és szerinte emiatt szégyellnie kell magát a miniszterelnöknek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Hellcat: Én arra tippelek, hogy interjúkat csinálhatott emberekkel, akiket ez a kormány, vagy annak emberei tönkre tettek a galád törvényeikkel.Talán rokkantnyugdíjasok akiknek az ellátása hatalmasat csökkent, vagy nincs is, vagy akik elvesztették a földjüket, trafikjukat, megélhetésüket, ilyesmik. De majd kiderül ha kint lesz a fészbukon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Na, csak nem ki fogják mosni a "családi szennyest"??
Hellcat
@bundi: Csak arra gondoltam, hogy figyelmezteti előre, hagy időt felkészülni neki stb. Bár a fene se tudja...majd kiderül, ha nyilvánosságra hozza. Egyébként igazad van...a propaganda minden csak nem fair, főleg a fidesz játszik aljasan.
nemkati
@Hellcat: Ilyesmire tippeltem. Ezt még nem láttam, ez új lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.