A foglalkoztatási adatok látszólag valóban régen voltak ilyen jók, és a gazdaság is lassan növekedésnek indul, még ha túl szépnek is tűnik az Orbán Viktor által festett kép. Azt viszont rosszul tudja a miniszterelnök, hogy az áram és a gáz nálunk lett volna a legdrágább Európában. Megvizsgáltuk Orbán parlamenti szezonnyitó beszédében tett állításait.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
@kukac50: Valamivel többet, mint pl.a Miniszterelnöki Hivatal,
mert abból csak kárunk van, hasznunk végképp semmi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
excep
még ha kérdez akkor is hazudik!!! hogy átbaszta a népet 2010ben ha tudjuk hogy ilyen féreg lesz nemhogy 2-3 de szerintem nem is nyer . de jó lett volna
karaj
Nyilván nem ! Különben meg mindegy, megy tovább a verbális úthenger.
dr lóherre
@kiskutyauto: OTT IS CSAK NAGYOT MONDOTT!!!
lajospapa
Öreganyám, ha valaminek a távolságát igazán érzékeltetni akarta, azt mondta:" Ollan messze van az mint próbacsendőr farka a darumadár p.csájához!" Na , körülbelül ilyen a távolság a jogász és az igazmondás között. Kétszerese a politikus és az igazmondás között. És mennyi a jogász-politikus és az igazmondás távolsága?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.