Bihal Dávid. Az Éhségmenetben is résztvevő fiatalember gyakorlatilag feleségül kérte a miniszterelnök lányát, Orbán Sárát. Az ironikusan fogalmazó Bihal ettől a frigytől a budapesti úthálózat felújítását várja - írja az Egyenlítő Tv.

Íme a teljes szöveg:

Nyílt levél Orbán Viktor Úrnak a Magyar Köztársaság Miniszterelnökének

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Először is szíves elnézését szeretném kérni, amiért a nyílt levél címében nem fogalmaztam rendesen, csak tudja, nekünk, fiataloknak még nem sikerült leszokni a köztársaságról. Biztos Önnek is furcsa volt anno megszokni, hogy „Éljen a népköztársaság" helyett „Éljen a köztársaság"-ot skandáljon.

Most szerintem hagyjuk ezt a „köztársaságosdit", manapság úgysem divat. Ennél sokkal fontosabb dologról szeretnék Önnel értekezni. Engedje meg, hogy mint édesapának, hadd gratuláljak leánya menyegzőjéhez, és ezúton sok boldogságot kívánjak az egész családnak.

Egy édesapa életében mindig felemelő érzés, ha férjhez adja a lányát. Vannak családok, akik évekig kuporgatják össze a pénzt az esküvőre, nászajándékra. Van, ahol a hagyomány szerint, a lány családja állja az egész költséget és sajnos van olyan is, hogy csak bemennek a városházára és gyorsan le is tudják a szertartást.

Mai hírek alapján, viszont van olyan apuka is, aki Csabdi és Tükröspuszta útjait felújítja a lánya esküvőjéhez, hogy a násznép zötykölődés-mentesen érjen el a lakodalom helyszínére.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Mint elkötelezett budapesti, ezúton szeretném engedélyét kérni, hogy Sára lányának udvarolhassak, és amennyiben menyegzőre kerülne sor, az Budapesten történjen. Szeretném, ha a násznép átvonulna a „Nagykörúton", a Hungária körúton, valamint a Thököly úton, és ha nem probléma, érintsünk pár külvárosi kerületet is.

Házassági szerződésben rögzítem, hogy Sára lányát nem fogom Fidesz-ellenes tüntetésekre elhívni.

Ui.: Sajnos templomi esküvőnk nem lehet, mert nem vagyok megkeresztelve. Hogy miért, azt az Ön fantáziájára bízom.

Tisztelettel: Bihal Dávid

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.