Nem szeretnék különösebben részt venni Orbán Viktor Blikken keresztül intézett családi PR-kampányában, de az azért érdekes volt, hogy miket mondott és nem mondott ma, amikor beült a rajongói által fröcsögve átkozott bulvárlap szerkesztőségébe.- Ha állatok közül kell választani, önmagát sasnak, Gyurcsányt és Bajnait légynek tekinti.- Sokkal mélyebben hisz az önkormányzati rendszerben, mint bárki sejtette volna. Egy rokkantnyugdíjasnak, akinek a gyógyszer kiváltása után 19 ezer forintja maradna, és ezért szerinte "az egyetlen megoldás az öngyilkosság", azt felelte, hogy "Ha a helyzet ilyen súlyos, forduljon az önkormányzathoz, ők adhatják meg ilyen nehéz helyzetben a szükséges segítséget. "- Annak a fényében, hogy Orbán Viktor pár napja hivatalosan is Kádár Jánoshoz hasonlítja magát, hogyan értelmezendő a szállóigegyanús "Ez egy igazi kommunista hazugság! " mondata, amit egy olvasó kérdésére felelt? Az olvasó azt szerette volna tudni, hogy visszafizeti-e az összeget, amit közpénzből...

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Ha a helyzet ilyen súlyos, forduljon az önkormányzathoz, ők adhatják meg ilyen nehéz helyzetben a szükséges segítséget."...ja.
gabrella
Ha az önkorihoz fordul valaki,egyedül él bármekkora lakásban az elszámolható lakásterület 35 négyzetméter, ezért 4000 ft lakásfenntartási támogatást tudnak adni, semmi mást.
Erről bárki tájékozódhat. Semmi más támogatási lehetőség nincs, ami havi szintű, talán egyszer-egyszer egyszeri segély valami minimális.
Ennyit a Fidesz támogatási rendszeréről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.