Gréczy Zsolt szerint "monomániásan, szinte hisztisen" viselkedett Orbán, amikor odament hozzá Gyurcsány a parlamentben. Orbán elmebetegezésében látja az utolsó esélyt a DK?"Menjen innen! Menjen innen! Menjen innen! Ezt hajtogatta ilyen monomániásan, szinte hisztisen"' - idézte fel Gréczy Zsolt ex-újságíró, a DK szóvivője, hogy szerinte mi történt hétfőn a parlamentben, amikor Facebook Ferenc lemezen átnyújtotta a miniszterelnöknek a Felcsúton forgatott videóját. Mivel a párbeszédet a két érintetten kívül senki sem hallhatta, és amúgy sincs az égvilágon semmi jelentősége, hogy Orbán mit reagált Gyurcsány kampányügyeskedésére, a cél nem lehet más, mint a miniszterelnök bolondnak való beállítása. Ha valaki ma érkezett volna a Marsról: a balos Orbán-utálók kedvenc témája, hogy Orbán igazából súlyos elmebajban szenvedő beteg, akit Ausztriában/Németországban/a Hold túlsó oldalán kezelnek, ami abból látszik, hogy bizonyos animgifeken kinyújtja a nyelve hegyét. Az érzékeny személyes adatok...

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Orbán nyilatkozta anno - mikor még a fidesz sem volt - Akitől tartani kell az Gyurcsány Ferenc! Fél is tőle rendesen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gala2cse
Megrettent, nehogy véletlenül vitára hívja ki Gyurcsány. Az Vezérünknek nem nagyon megy.
tivoli
Működik az a másik oldalról is! Nincs értelmes témájuk, egymás lejáratása jáccanak. A nép erre vesz jegyet, jól szórakozik, ott egye meg a fene az egészet amíg van szotyi.
kedwes
Orbán nyilatkozta anno - mikor még a fidesz sem volt - Akitől tartani kell az Gyurcsány Ferenc! Fél is tőle rendesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.