A Fidesz szóvivője szerint a bukott baloldal bűnözőkkel készül a választásra, Bajnai Gordonéknak ugyanis a maffiózómúlt sem akadálya a szövetségkötésnek.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Itt van az igazi Cosa Nostra múlt:

Már az első Orbán-kormány idején létrejött az intézményes kapcsolat a Ferencváros, annak kemény magja és a kormány között. Torgyán miniszter és klubelnök csak pénzkifizető strómanja volt a kormánynak. Orbán Viktor 2006-ban, nem sokkal a tévészékház ostroma előtt “hazament”: beült a 2-es szektorba, hogy learassa a befektetése gyümölcsét. A közelmúltban napvilágra került diplomáciai táviratok arról számoltak be, hogy a 2006-os zavargások (államcsínykísérlet) idején személyes összekötő vitte a megrendelést a Fidesztől a Fradihoz. Amikor Kubatov lett a Ferencváros elnöke, akkor emelkedett kormányzati szintre a 2-es szektor és a mögötte meghúzódó alvilággal való kapcsolat, hogy a hatalom érdekeit kiszolgálják. Hálából ezért építenek tízmilliárdokért az adófizetők pénzéből új stadiont nekik. A belpolitikai feszültség és bizonytalanság szítását szolgálták 1998 előtt a kemény mag tagjai, ezt a koreográfiát használta fel a Fidesz a 2006-os államcsínykísérletkor, amely végül hamvába holt. A magyar társadalom további sokkolását szolgálta a koreográfia tökélyre fejlesztése, a romagyilkosságokat megelőző jobbikos menetelések és gárdista provokációk, amelyek mindig kísértetisen jól időzítettek, és ahol a résztvevők összetétele nagy átfedést mutat a futballstadionok maffiaközönségével. A sorozatgyilkosságok elkövetői abból a városból és abból a kemény magból jöttek, amely most szintén új stadiont kap. Ha a T. Olvasó veszi a fáradságot, különös dologra bukkanhat: a debreceni egyetemistákat megfenyegető “erős emberek” korábbi szórakozóhelye és kedvenc időtöltése nem a véletlen műve. A Loki kemény magjából támadtak a kormányt bíráló egyetemistákra.
gabrella
Mindig is csodálkozom a sok stadion építésen.
Hellcat
Mondja ezt a fidesz Pintérrel belügyminként...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.