Helytelennek tartja Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő Illés Zoltán keddi parlamenti magatartását, de a környezetvédelmi államtitkár bocsánatot kért Szél Bernadett LMP-s képviselőtől, és ennél többet a kormánypárt nem vár el tőle.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Te szerencsétlen szörnyella de frász!!!Ha egy ellenzéki képviselő viselkedne ilyen alpári birka módra , akkor is ez volna a véleményed???
Tootsy
Mar megint a hulye ujsagirok , akik egy rohadt cimet sem tudnsaks megfogalmazni!

Ez a cikk cim igy azt jelenti, hogy selmeczi helytelenitette illes beszolasat, de mar bocsanatot kert ... Illestol azert, amiert helytelenitette a magatartasat... Mert igy lehetne befejezni ezt a mondatot.

Tudodm-tudom, olvassam tovabb a cikket, akkor rajovok a valodi jelentesre,...

de ra AKAROK-e jonni arra, hogy a hulye gabika vedi a himsoviniszta bunkot, es ezzel el is van intezve?
Hellcat
Bezzeg ha ellenzék mondta volt ezt mondjuk rád akkor már mindenki habzó szájjal csapkodná az asztalt, hogy hogy merészelte, a kövér meg már meg is büntette volna...de tudod mit gabika? Neked bizony a jó tetves k..va anyádat! Remélem téged és a bandádat hamar lecsuknak és egy cellában rohadtok életetek végéig...ja és "bocsi"...
coyote3
Na Seggbeczikiről meg az mondható el, hogy nem is okos, nem is szép ...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.