Az év első öt hónapjában harmincöt százalékkal többen igényeltek magyar állampolgárságot, mint az előző év hasonló időszakában. Répás Zsuzsanna a választási regisztrációnál is hasonló érdeklődésre számít.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@Mobil123: Is, de az MNO "elfelejtette" megírni a mélyhívőknek azt a Pákányi OTP-ben történt esetet, ahol a Szlovákiában élő magyaroknak fizették iskolakezdésre a "nevelési támogatást" és egyórás sort kellett állni a számlatulajdonosoknak!!
A Magyarországon élő magyaroknak melyik OTP-ben fizetik az iskolakezdési támogatásokat?? (költői kérdés)
www.facebook.com/orbanviktor/posts/10151878831026093
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Csufipofi: És az ukrán nyugdíjasokról nem akarsz tájékoztatni??
soljanka
@marlin: Nem csak a nyugdíjasok, akik átjárnak felvenni a lét a határmenti önkormiknál.! Két ukrán kollegám van: önkormányzati lakást kaptak, munkát, házasság után állampolgárságot.
És természetesen mutyisz szavazók, akik nem értik, hogy mi a baj a felcsúti focistával...
Mobil123
@Csufipofi: Nem keveset!!! Ami undorító , mert még a Szüleink sem kapnak annyi nyugdíjat!!
dr. prédikátor
A Romániában élő székelyek egyszer azt mondták, ill kikérték maguknak hogy ők N E M magyarok hanem székelyek! Akkor mi a jó... anyjuknak kell a magyar állampolgárság és a magyar útlevél??? Ja , hogy avval már el lehet menni Európa számos országába???Itt nálunk meg belepofáznak az életünkbe???Szemét mocskos bagázs!!!Szavazzanak ott ahol élnek,ha nem tartják magukat magyarnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.