Előre hozta a fűtési szezon kezdetét a magyar. A rezsicsökkentés miatt legyintenek rá sokan ilyen könnyen a fűtésszámlára? Nem okosabb és főként olcsóbb felvenni egy pulóvert és vastagabb zoknit, hogy komfortosan vészeljünk át pár esős napot? Hiszen a fűtési szezon több évtizedes közmegegyezésen alapuló hivatalos kezdetéig még egy hónap van hátra. Két hete még szinte nyár volt, a meteorológiai ősz épp, hogy elkezdődött, a csillagászati ősz kezdetéig még van pár napunk, de a bulvármédia már riogat. Jelentősen csökkent a hőmérséklet, egyre többen kezdtek el fűteni - írja a hir24.hu. A cikk bulváros címe: "Riaszt a hideg, brutális lesz a gázszámla". Észrevehetően megnő a gázfelhasználás, ha néhány egymást követő nap 16 fok alá esik a napi középhőmérséklet - írják.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Ne csak felnőtt lakosságban gondolkodjatok, vannak kisgyerekek is, meg betegek is!
martinpalermo
Vagy nyissa ki az ablakokat,hogy az a 6 fok is bejöjjön.
varrólány
A mi házunk még tartja a meleget, meg persze felöltözködünk.:-)
nemkati
Kérdés, mi kerül többe: a fűtés, vagy a betegállomány, a gyógyszerek.
szöszmösz
Igen. Mi nagyon pazarlóak vagyunk mindenben. Ezt nem tapasztaltam a gazdag svédeknél,svájciaknál. Mindennel takarékoskodnak. Szelektíven gyűjti mindenki a szemetet, nincs moslékolás, étel kidobálás. A hűvösebb időre az első reakció, hogy felöltöznek, és nem otthonkában és havaj gatyában, atlétatrikóban vannak a 30 fokra fűtött lakásban. A kis gyerekeket és felöltöztetik, természetesen nem télikabátban ülnek a tv előtt. A túlfűtött lakások egészségre is ártalmasak, az emberi szervezet képes alkalmazkodni.
szöszmösz
Természetesen a fűtés nem az évszaktól, hanem a lakás hőmérsékletétől függ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.