Szerda kora reggel nyolc civil "otthonvédő" aktivista költözött be a XI. kerület Lecke utcában álló négyemeletes ház egyik földszinti lakásába az ott élő 92 éves Panni néni mellé. Ezek után kulcsra zárták a lakás ajtaját, az előtte lévő vasrácsot, a zárat pedig - állításuk szerint - betonnal öntötték ki. Így akarják megakadályozni, hogy a végrehajtó kiköltöztesse az asszonyt az otthonából, ahol 56 éve él. Azért kellene elhagynia az ingatlant, mert nem fizette a lakáshitelt, amit eredetileg fia vett fel, ő azonban meghalt. Most unokái, jogászok és az otthonvédők - akik időközben többtucatnyian sorakoztak fel ablaka alatt - próbáltak segíteni neki. Fél sikerrel. Többórás egyeztetéssorozat kezdődött a rendőrök, a kilakoltatást kérő személy - aki megnyerte a lakást az árverésen - és az otthonvédők közt. Az úsjágírók, fotósok, operatőrök közben az ablakon közlekedtek, mivel a rendőrség lezárta a főkaput, csak a ház lakóit és a kilakoltatásban érintetteket engedte át. Végül kora délután...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Azért a qrva életbe!!! Nem lehet akkor már megvárni hogy egy 92 éves néni meghaljon és akkor árverezni!!!? Gondolom nem fog szegény 200 évet élni!! Miért kell egy ilyen idős nénit b@szogatni az adóssággal!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.