Gyurcsány Ferenc mindenkinek üzent a gázsütős beszólásával, aki nem szenvedéllyel akarja megdönteni Orbán Viktor rendszerét. A DK elnöke a Híradónak beszélt erről.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
.Tiszteletre méltó, hogy egy volt miniszterelnök, kiáll egykori beosztottjai mellett, akik jó ügyet szolgáltak, azoknak az életét védték, akik most is lapítanak, még ha eközben egyesek hibáztak is, vagy elveszítették a fejüket. De itt ennél többről van szó. Nácik, gyilkos ideológiák hirdetői terrorizálják az országot. A kormányzati hatalom pedig az oldalukon áll. A kegyeit keresi. Őket bátorítja. Az ország lakossága pedig ezt tétlenül és közömbösen nézi.
Ahogyan közömbösen nézte a hátba lőtt cigány kisfiú legyilkolását, a rendőrségen agyonvert embert. A kényes ízlésű magyarok felháborodnak azon, ha azt mondom, hogy Amerikában az a rendőrörs, amelyen halálra rugdosták azt a szerencsétlen embert, égett volna, mint a zsír. A polgárok gondoskodtak volna arról, hogy mindenki tudomásul vegye, és megértse, hogy ezt még egyszer nem lehet megtenni. Na, ezen felháborodik a magyar ember, az agyonverésen nem. Nácik terrorján nem. ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.