Polt Péter legfőbb ügyészhez fordul lapunk munkatársa annak kivizsgálását kérve, miként lehetséges, hogy máig nem hallgatták ki tanúként a Natura 2000 természetvédelmi oltalom alatt álló területet érintő, engedély nélküli fairtási ügyben, amelynek február 6-án szemtanúja volt. A falopási ügyet végül a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság kezdte vizsgálni, de aztán az visszakerült a Bicskei Rendőrkapitányságra. Szerintük az irtás nem okozott kárt a madárfajokban. A folyamatban lévő, a Bicskei Rendőrkapitányság által folytatott nyomozás tétje valójában az, hogy a jobbára szerény anyagiak közt élő nyolc tulajdonosnak kell-e kifizetnie az 1,6 hektáros erdő újratelepítési költségeit, vagy „osztoznak” a kárenyhítésben a tolvajokkal.detartozik, hogy a Mészáros Lőrinc vezette felcsúti önkormányzati testület nyáron egymillió forint támogatást szavazott meg a Bicskei Rendőrkapitányság támogatására, cserébe a jól végzett munkájukért. Az önhibáján kívül hátrányos helyzetbe került Felcsút – amely...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemsemmi
Ez az új polgári magyarország. Viktor és rokonai, barátai uralják az országot hűséges talpnyalóikkal telerakva a közmédiát, hülyitik az országot.
Most már nem csak az ügyészség, a bíróság, de a rendőrség is a kezükben van.
Ezek nem fognak békésen elmenni. A választásokon csak egy féle eredményt fogadnak el, csak akkor tekintik érvényesnek a vélasztásokat, ha nyernek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wolk
nemsemmi@: Pedig el kell menniük ha másképp nem hát haraggal, mérgesen, duzzogva.
human
A cikk egyik hozzászólójától:
quercus58 2013. szeptember 22. 14:02:11

Az Erdészeti Igazgatóságnak a helyszíni szemlére idéznie kellett volna a tulajdonosokat is. Meg kell állapítani a kivágott fa mennyiségét(becslési jegyzőkönyv). Amennyiben megállapítható ki hajtotta végre a jogosulatlan fakitermelést, azt határozatban erdővédelmi bírsággal kell büntetni. Ez a kivágott fa bruttó köbmétere szorozva 30 000 Ft.-al.

Ez a cselekmény egyébként nem csak BTK. 316.§-ba ütköző lopás. hanem a BTK. 281. § -ba ütköző természetkárosítás is. Itt nemcsak a madarak fészkelési szokásairól van szó, hanem a védett természeti terület jogellenes, jelentős mértékű megváltoztatásáról is.
human
Van aki még úgy gondolja, hogy nem kis királyság van Felcsút környékén?
UKKAals
A Fidesz-közeli körök tovább építik a hátországot.
outsider
"Mo-on fát nem szabad lopni, csak erdőt, ez a lényeg"

Ez:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.