Ellenzéki győzelem esetén 2014-től ötszáznapos válságkormányzásra lesz szükség, hogy helyreállítsák az újkommunista felfogású Fidesz által lerombolt gazdaságot és alkotmányosságot. A kormány gazdaságpolitikájától Rákosi elvtárs forog a sírjában: a piac megbukott, éljen az állami tulajdon, valamint a jövőpusztító szén és acél országa – mondta Bokros Lajos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Modern Magyarország Mozgalom elnöke szerint a kormány újkommunista gazdaságpolitikát folytat, nonprofit közműszolgáltatókat akar, amely nem termel nyereséget, ergo beruházni sem fog. Ha államosítják a nem nyereséges vállalatokat, a nyereséges piaci területeket még több adóval kell sújtani, hogy finanszírozni tudják a veszteségeket – vélekedett. A közgazdászprofesszor azt mondta: ez jövőfelélő gazdaságpolitika.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Zorbánc vezír már akkora géniusz hogy velünk ellentétben már arra is képes hogy visszafele haladjon térben és időben.
SwordFish
"Ötszáznapos válságkormányzás" Értsd , olyan brutális megszorítások, amitől vért fog húgyozni a magyar, mindezt azért, hogy a pénzügyi háttérhatalom felé hitelképes maradjon az ország, és az IMF újabb hitelt adhasson, és még jobban tönkretehessék az országot.

Röviden a válasz: NEM! El lehet takarodni 2014-ben Bokrosnak meg az összes elmebeteg balliberálisnak ! >:-))
RÁKOS
@SwordFish: az elmebeteg az nem a balibeál hanem a jobbosnak csufolt volt komcsik az az az Orbán elvtársaid akik kettőig nem tudnak számolni ,ezt a káoszt meg csak ugy lehet ki védeni ha a Bokros nyomdokain megyünk ...ő egy okos ember légynyugodt okosabb mint a volt komcsiaid...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.