Nem mert együtt mutatkozni Orbán Viktor a Fidesz bajai önkormányzati képviselő-jelöltjével – így értékelik a bácskai városban, hogy a miniszterelnök nem érkezett meg szerda este a Duna-palotába, a meghirdetett kampánygyűlésre. Az Index.hu a miniszterelnök stábjától azt az információt kapta, hogy Orbán nem is tervezte a bajai vendégszereplést. Ha így volt is, nehéz megmagyarázni, hogy ezt miért nem mondták meg az utolsó pillanatig Zsigó Róbertnek, aki nemcsak Baja polgármestere, hanem a Fidesz egyik szóvivője is.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Régi vicc mai tartalommal, miért nem volt ott a Kedves Vezető??
A kép cime: Orbán elvtárs "Trükköspusztán"!! :))
"Közeledik a nagy ünnep, november 7. A KB tagjai türelmetlenek, meg szeretnék nézni, hogy alakul Lenin elvtársról a kép. Meg is látogatják a művészt, aki elárulja, hogy a kép címe, "Lenin elvtárs Finnországban" majd azt is megengedi, hogy a lepel alá tekinthessenek. A képen legnagyobb megdöbbenésükre egy pipacsmezőben egy korosodó meztelen hölgy és egy fiatalember látható – egymáson.

Értetlenkedve kérdik a festőt:
- De hát ki ez a nő?
- Krupszkaja asszony.
- És az az ember?
- Az ott az ismeretlen katona.
- De elvtárs! Hol van Lenin?
- De hiszen ez a kép címe: "Lenin Finnországban!"
kkalman
A kedves vezető jobban fél a nyilvánosságtól, mint sátán a szentelt víztől. Odáig jutott, hogy a saját pártja rendezvényén sem mer megjelenni. Nincs benne egy szemernyi gerinc sem, és még azt is megfelezte valaki.
mátmar
@kkalman: Annyi gerince van mint a földigilisztának.
hallgatag
Azt még csak-csak meg lehet érteni, hogy Viktorka miért nem ment el Bajnai Úr szülövárosába, de azt azért megnéztem volna, ahogy ezt a " rendezvényt " zsigórobika szófosó hogyan vezette le... Igaz egy szinten vannak...
kukac50
Bele fáradt a harcba,és nem mutatkozik,mert vesztésre áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.