Nem kell közgazdásznak lenni ahhoz, hogy az ember elképedve szemlélje azt a gazdasági és politikai közérdek szempontjából egyaránt irracionális államosítási dühöt, amely a hatalom bitorlóit vezérli. A maffiaállamosítás okozta károk reparálásának költségei ma fölbecsülhetetlenek.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát majd mindenki látni és érezni fogja hogy ennek a "gazdaság politikának" óriási bukás lesz a vége, na nem a fideSSre nézve hanem az országra nézve.
Dr. Felipe
Zorbáncnak nem az lenne a dolga hogy rezsit csökkentsen és stadionokat építsen és államosítson, hanem az lenne a dolga amire a felhatalmazást kapta, munkahelyeket teremteni, piacokat kutatni hogy mit érdemes gyártani. Ez által nőne a munkahelyek száma, nőne a vásárlóerő, nőne a belső fogyasztás, nőne a gazdaság és nem kellene újabb és újabb hiteleket felvenni. Persze ez a nehezebb út.
Zorbánc inkább a könnyebb utat választotta, az emberi butaságra apellál a demagóg dumájával és így akarja megnyerni a választásokat. Hát így is lehet de ennek az ország issza meg a levét.
Meine Ehre heisst Treue
Bizony, bizony a maffia bűncselekmények állami szintre emelése párját ritkítja a történelemben. És mintha ez nem lenne elég, ezek az emberek még ki is töltik a mandátumukat, ahelyett, hogy inkább a rabruhákat töltenék ki.
A lakosság jelentős részének nincs jövőképe, nyomorszinten él, de ők csak a politikai marakodással és önmaguk fényezésével vannak elfoglalva.
A milliónyi fülke forradalmár hogyan, milyen érzéssel tud tükörbe nézni, ha egyáltalán tudja és felfogja évekkel ezelőtti tette súlyát a fidesz gazdasági ámokfutása közepette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.