"Nemcsak nyolc-tíz évre, hanem hosszabb távra is meghatározó médium lesz Magyarországon és a világ magyarságának körében az Echo Televízió" - mondta Széles Gábor nagyvállalkozó a csatorna nyolcadik születésnapi partiján. "Pénzügyileg és szellemileg is nagyon stabil lábakon áll az Echo televízió - idézi Széles Gábor nagyvállalkozót, médiatulajdonost a portfólió napilapja, a Magyar Hírlap szombati száma. Széles a televízió nyolcadik születésnapja alkalmából rendezett pénteki ünnepségén beszélt erről. Mint mondta, szép lassan az ellenzék is elfogadja, hogy az Echo Tv hosszú ideig ott lesz a piacon, s már "kevésbé fasisztáznak bennünket". Széles szerint voltak nehéz időszakok, de az Echo Tv-t és a Magyar Hírlapot is magéba foglaló médiacsoport sikeresen "ment előre. "Széles kifejtette, abban hogy magbiztosan vezett a jövő évi választások előtt a jobboldal, szerepe van a televíziónak is, amely "felvilágosító munkával hozájárult, ahhoz, hogy az emberek megértsék a jelenlegi folyamatokat, és...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
És ez ennyire megnyugtat?? Inkább szégyeld magad , hogy egyáltalán csak egyszer is fasisztáztak benneteket! Hogy egyáltalán bárkinek eszébe jutott ilyet mondani , mert akkor annak alapja lehetett!
scandináv
"Pénzügyileg és szellemileg is nagyon stabil lábakon áll az Echo televízió"...pénzügyileg biztos... :d
Dr. Felipe
Hát csak addig lesz stabil a háttér míg zorbánc uralkodik, utána becsukhatják a bóótot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.