Nézem a különvonatot, ahogy elindul a Keletiből Bukarestbe. Erős kép, egy vízszintes, koszlott üstökös kigördül a sötétbe, mint az orbáni út, a fülkeforradalom idióta, harcos-baszós retorikájának esszenciája. A díszmozdonyon az Aranycsapat, Puskásék fényképe. Trikolor, árpádsáv, füst, petárda, riaria. Hamis ordítvahimnusz. Lesz még a magyaroké Erdély. A futball ürügy, ez a vonat csatába indul, megfizetni Trianonért. Bebaszni az ájulásig. Törni-zúzni, legyalázni, ott veszni el a harc mezején. Ezt a hozzáállást várják el a csapattól is, akivel a totális szereptévesztésig azonosítják magukat. Telik az idő, a MÁV pontosít, a vonatban esett kár zöme külső kár, amit a románok okoztak.

Feltöltő: UKKAals
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

UKKAals
Szégyen! Az ország, a rendőrség, és mindannyiunk szégyene! Fizethetünk ezért is! Mint ahogy a 2006-os csőcselék randalírozását is mi fizettük, úgy a vonatban esett kárt is mi fogjuk fizetni. Kemény adóforintokból.Ez lenne a kisebbik baj. Amit a lelkekben okoznak az már nagyobb! Az egész országra rá akarják borítani a félelem sötét leplét! A rendőrség segedelmével. 2014-ben Európában, egy Magyarországnak nevezett identitászavaros országban.Olyan az ország is, mint a vezetői... Na, ez a legnagyobb szégyen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.