"Az esztergomi Fideszt a frakció jelenítette meg, a frakciót pedig Meggyes Tamás, ezért a népszerűtlenség ráhúzódott a frakcióra és a pártra" - indokolta a politikus visszavonulását György Róbert, a Fidesz esztergomi szervezetének új elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SwordFish
Kurva jól teszi! De előbb azért még adjon számot arról, hogy Esztergomot hogyan vitte csődbe, és kezdje el visszafizetni a város vagyonát. Az ilyen szarkeverő politikus ne sunnyogjon el, adjon számot ! >:-I
bakegya
Vagyonelszámoltatás nélkül szabadulni egyetlen fityiszes népet képviselni képtelent,de még a holdudvarát se engedném ,csak úgy, úgymond kivonulni"!!!
Január
Ezek szerint nem csak a városának, hanem a pártjának is terhére lett Meggyes.
Az elszámoltatás pedig elkellne, hiszen a városát is a csődszélére vitte, és ott tett be az elmúlt 3 évben ahol tudott a bukott jobboldali polgármester.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.