A szocialista Tukacs Istvánnak válaszoltak, aki azt kérdezte, milyen megszorításra készül már megint az Orbán-kormány. A Fidesz továbbra is rezsicsökkentésre, valamint a kiskeresetű családok adóterheinek további mérséklésére készül. A kormánypárt ezt kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében közölte. A Fidesz válaszában úgy fogalmaz, a "szocialisták észjárásával ellentétben nem hiszünk a megszorítás politikájában, mert az elszegényítette és tönkretette Magyarországot, csak meg kell nézni a baloldal szánalmas teljesítményét". Míg a szocialisták kormányzása alatt megduplázódott a munkanélküliség, addig a kormányváltás óta már több mint kétszázezerrel nőtt a foglalkoztatottság - fejtik ki, hozzátéve: a Fidesz kormányzása alatt tartósan 3 százalék alatt maradt a költségvetési hiány, szemben az MSZP-kabinetek idejével, amikor ez a szám a 7-9 százalékot is meghaladta. A kormánypárt kitér arra is, hogy a szocialisták kormányzása alatt az államadósság csaknem megduplázódott, ma ugyanakkor...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Jaj hát akkor jön a kánaán??!! Fidesz kána naná!!:-)
szaboria1
@Mobil123: Közmunkás netán megkaphatja a bruttóját. az 500000.- ft/hó a 3 szorosát kapja a közmunkabérnek.
Mobil123
@szaboria1: A szavazatokért bármit megfognak tenni. Ahhoz képest hogy azt mondták hogy nem lesz választási költségvetés az ideit már 7 x módosították ha jól tudom.
És még messze a választás. Nagyon durva dolgok jönnek még ezután azaz érzésem, amit a válasután után nagyon megfogunk szívni.
csikknorisz
"a Fidesz kormányzása alatt tartósan 3 százalék alatt maradt a költségvetési hiány"
Ja, hasraütésre bevezetett évközbeni adókkal. A múltidő használata helyes egyébként, a mai módosítással túllépték a 3 százalékot.
szaboria1
@csikknorisz: Most megint jó pofizni fognak az EU felé nehogy bünti legyen a vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.