mi legyen a nemzetiségi tanárokkal, netán az idegen földről jött nyelvtanárokkal? Vajon nekik is álmuk volt ez a kamara? Ha automatikusan a tagjai, akkor vajon őket mennyire képviseli? A képviselethez különben ki kell egy fakókeselyűt Turult is varrni a hajtókára? Vagy elég, ha keselyűként viselkednek? Vagy ez csak a hatalom keselyűinek megengedett? Aki nem ért egyet az NPK-val, az automatikusan nemzetáruló? A sok nemzeti intézmény központi szervezetének vezetője Nemzeti Vezető? Ha Orbán Viktor Nemzeti Vezetőnek kezdi majd hivatni magát, akkor meddig marad az két szó, és meddig marad ott közte az az „i”?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
A Fidesz kamaramániás.
Van egy kiskert, ahol esetleg értékesíthető termék is keletkezik.
(az idén éppen 10 000 Ft volt a bevétel)
Kell hozzá egy őstermelői, anélkül a felvásárlók nem állnak szóba az emberrel.
(az idén újat kaptam és három évre érvényesíttettem, ez 3 000 Ft-ba került)
Kaptam egy levelet, hogy őstermelőként kötelezően agrárkamarai tag lettem.
Nosza fizessek 5 000 Ft hozzájárulást és 2 000 Ft tagdíjat.
(NAV adók módjára behajtható)
Ezt úgy mondják, pénz az ablakba. :)
De nekem voltak ám növényvédelmi kiadásaim is, meg dolgoztam is vele. :(
GeoCravker
@Pisti271: Igen. kamara és kar-mániás. Egyszerűen azért, mert a valós problémamegoldás helyett egy közös intézményre lehet a felelősséget rátestálni. Innentől nem a miniszter a hülye, hanem a kamara.

A mezőgazdaságban ma nem tudom hogy megy ilyen kicsiben. Anno nagymamám leszedte a krizantént, kivitte a sarki virágoshoz, aki bizományba átvette, aztán elosztoztak :-) Igaz, annak negyven éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.