A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint 532 milliárd forintos megszorítást jelentett be Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője.

Rogán Antal csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján így értékelte a két ellenzéki politikus Reutersnek adott interjúját, amely alapján a brit hírügynökség azt írta: a 2014-es parlamenti választás megnyerése esetén a magyar ellenzék "újfajta egyezséget" fog ajánlani a bankoknak és a vállalatoknak, a gazdaság fellendítése érdekében a befektetések fejében fokozatosan csökkenti a különadókat egy uniós átlagszintre.

Bajnai Gordon és Mesterházy Attila teljesen egyértelműen a multinacionális cégek és a bankok oldalára állt, visszaadnának nekik 532 milliárd forintot, amelynek árát a családok és a nyugdíjasok fizetnék meg – reagált Rogán Antal.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Hé kicsi kancsi komcsi ivadék!!! Ti kormányoztok, nem ők!!! Ergo ők megszorítani sem tudnak. Ellentétben veletek, akik alaposan sanyargattátok a népet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@Hellcat: akkor azért jelentgetnek, mert a maszopnyikok szokása meg a sértegetés? De ezt csak azért írtam, mert te ennyire általánosítottál!
Még én vagyok szemellenzős, te talán nem akarsz kisebb rezsit? Lehet hogy neked nem gond a rezsi a kommunista nyugdíjadból, de nem mindenki volt elvtárs a ti "aranykorotokban"! Nem maradt más nektek ,mint hogy blamájátok a rezsicsökkentést
A maszop minden kommentje a kormányról belemagyarázás valamibe, ami nem fog bekövetkezni.
Ha ennyire tenni akartok a rezsicsökkentés ellen, akkor gyűjtsetek aláírást, hogy ti több rezsit akartok fizetni. Majd rájöttök, hogy mennyien is vagytok!!!
Hellcat
@nahát: Hahahah :D Nem semmi vagy! Se nyugdíjas nem vagyok se kommunista. Ez a komcsizás csak a ti szokásotok, hogy aki beszól nekünk az komcsi...ha már általánosításról beszélünk. Csökken a rezsi azt mondod? Azt is észrevetted közben mennyi minden nőtt? Lehet te fidesz csókosként keresel olyan sokat, hogy az egy kulcsos adóval jól jártál, de nagyon sokan nem...a forint romlik, az áfa nő, minden adó áthárul a kisemberre. A fidesz 3 év alatt vagy 5 megszorító csomagot adott ki...de mivel nem láttam, hogy ezek zavartak volna, így gondolom te ezzel tökéletesen egyet értesz. és itt be is fejeztem. felesleges veled folytatni a vitát...szemellenzés vagy, a a fidesz csinál valami rosszat akkor inkább "nem nézel oda" ha meg bárki más akkor meg habzó szájjal vered az asztalt...vitaképtelen vagy. további szép napot...csak le ne vedd a narancsos szemüveget mert még a végén leesik az állad.
nahát
@Hellcat: tulajdonképpen magad jellemezted, csak nem veszed észre, hogy amit másnak rósz fel azt te csinálod!
Uborkakulcs
Szerintem a megszorításokat a parlamntben kellene kezdeni. Tiszteletdíjak, bizottsági pótlékok, nem igazolható bejárási és lakhatási támogatások,költségtérítések, tárca nélküli miniszteri juttatások, szolgálati gépjárműhasználat magán célra , stb. Ez szerintem, közel lenne - csak a tisztelt házból - beszedhető havi 300 M FT- hoz. Ez barátok között is közel 3milliárt forint megtakarítás / év. Mesterkélty és Libás Gordon úrnak megfontolandó
coyote3
@nahát: Ó drága cimborám! :) Tudod én meglátom a hülyeséget oldaltól függetlenül. A hazugságot meg főleg! . De cáfold meg a hozzászólásomat Tényekkel. Ha tudod...
coyote3
@Hellcat: Én kitartó vagyok és hátha egyszer kinyílik a szemük :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.