Elkezdték gyűjteni az iskolák a tanárok aláírásait, amivel szentesítik tagságukat a még nem is működő Nemzeti Pedagógus Karban. A szervezet határozza majd meg, hogy hogyan kell viselkednie egy tanárnak, és milyen szakmai elvárásoknak kell megfelelnie. Kitérni ez elől nem lehet, ráadásul az aláírással a tanárok elfogadják új bérüket is, amiről még mindig nem tudják, hogy több vagy kevesebb lesz, mint tavaly.

Forrás: origo.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"Mit szólna hozzá, ha a főnöke az orra alá dugna egy papírt, amin rajta van az új fizetése, ha szerencséje van, magasabb, mint eddig volt, ha pórul járt, akkor kevesebb, és azt kérné, hogy írja alá? A lap alján pedig egy pár soros tájékoztatót találna arról, hogy szeptember elsejétől tagja lett egy olyan szervezetnek, amely még nem is működik, és meg sem kérdezték, hogy szeretne-e tag lenni."

Add meg Uram a mai napi fideszes aljasságot! És az Úr meghallgatá a kérést!
Pisti271
A kötelező Fidesz tagságot mikor kívánják bevezetni?
Tootsy
@Pisti271: Suttyomban mar bevezettek,...:o((

Miert kell a mukodo, tanito tanarokat azzal b@szogatni, hogy hogyan viselkedjenek, hogyan tanitsanak?

Hat ezt tanultak a Tanarkepzo Foiskolan, meg az egyetemeken jo par even at, enelkul eddig nem is tanithattak volna!

Ja, mar ertem... Most majd a fideSS-es hozzaallast kell elfogadniuk, ami viszont azt jelenti, hogy TENYLEG meg kell tanulniuk az uj normakat, HAZUDNI, LOPNI, CSALNI,...

Ezt TENYLEG tanulni kell...:o((
Pálinkafőző Rézüst
@Tootsy: igen ezt TÉNYLEG tanulni kell! na meg ilyen Hoffmann féle cserélhető köpönyeg, és igen erős gyomor. :((( is kell hozzá...Akinek nincs hozzá ingerenciája, - és sokan vannak! - azoknak nem veszi be a gyomra ezt. Ha mégis, az első adandó alkalommal kipakolják a beléjük tömött szart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.