Buda egyik legértékesebbnek tartott 12,6 hektáros területét, az Akadémia Parkot 10,1 milliárd forintért egy svéd projektcég vásárolta meg. A Napi.hu értesülései szerint a befektető azonban orosz nemzetiségű. A vételárat a még nyitott néhány ügy lezárását követően utalják át - legkésőbb az év végéig, írja a napi.hu.

Forrás: portfolio.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Azt mondta a jelenlegi eftássi kormány: Magyarország nem eladó! Ezek szerint mégis, méghozzá baksisért...
Azért ez érdekes: "A környék, a II. kerületi Pasarét az egyik legdrágább lakóövezet a maga 370 ezer forint/nm-es átlag lakásáraival. "
Az ócsai gettóban 580 ezerre jön ki a nm. ár!!! Akkor mi is van neobolsik??? Nos???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: lehet...Ugyanis Sukorót is a fidesz kezdte, csak mszp beelőzte őket..:) És attól kezdve lett undormány az egész!
Én asszem, hogy a Margit-sziget lesz ilyen szempontból veszélyben, okának kell lenni, hogy lenyúlták az eftássak!
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Akkor gondolom a Margitszigetet azért akarták a főváros vezetése alá csatolni. De ez nem jött össze. Vagy gondolod , hogy még is csak kierőszakolnak valamit a népszavazás végeredménye ellenében? Nagyon barmok ezek akkor !!
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: milyen népszavazás??? Annak ellenére már a tarlóséké a Margit-sziget!!!
Csodapók
@ila51: Jó vóóóóóóóóóóóóóóóóóóót! :) :)) :)))
Csodapók
@Pálinkafőző Rézüst: "Én asszem, hogy a Margit-sziget lesz ilyen szempontból veszélyben, okának kell lenni, hogy lenyúlták az eftássak!"

Beeeeeeeeeeeeeeeeeeezony, a veszély fennáll.
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Jól van na!! Nehogy mán bekapjál!! Annyit tudtam hogy volt népszavazás , és hogy marad a XIII kerületnél (ha jól emlékszem) , de tovább nem foglakoztam vele. Minek hisz itt demokrácia van vagy nem fanok?? Ki a bánat gondolta hogy még ezt meghágják na!!
Akkor meg menjenek a bús pics@ba !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.