Gyermekével együtt akart meghalni az a nő, akinek egyéves kisfiát pénteken kora este találták holtan Budapesten, a budai alsó rakparton. A rendőrség kezdeményezte a nő előzetes letartóztatását és soron kívüli elmeszakértői vizsgálatát - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szombaton honlapján.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Angelika
A gond az, hogy azt mondta, a jóisten őt nem akarta magához venni. A kisbabát bezzeg... Biztos, hogy elmebeteg, csak az a baj, hogy ezáltal majd simán elmeosztályon kezelik, ahelyett, hogy megkapná azt a börtönben, amit megérdemel. Mert a többi elítélt nem kímélné, az fix.
Angelika
@Horizont: Nem tudom tolerálni a gyerekgyilkosságot, akkor sem, ha nem komplett, aki elkövette. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy emelhet kezet valaki egy gyerekre, pláne, ha a saját gyereke. Egy egy éves nem tud beszélni, védekezni, bízik az anyjában, számára a világot az anyja jelenti. Aki egyszer csak megöli, mert... mindegy miért. Nem tudom tolerálni.
Angelika
@Horizont: Igen, egyetértek, a környezetnek észre kellett volna vennie, vagy ha már amúgy kezelték a nőt, mert visszajáró beteg volt a pszichiátrián, akkor mi a fenét csinált a gyámügy? Vagy a védőnő? Vagy a pszichiáter, aki tudta, hogy gyereke van?
Angelika
@Horizont: Én elfogult vagyok, mert kicsi gyerekem van, és nem akarom felfogni, hogy létezik olyan elmebaj, ami miatt egy anya a gyereke éltére tör. Bár tudom, persze, hogy létezik, elég rettenetet olvasunk nap, mint nap, mégis valamiért olyan düh van bennem minden nő vagy akár férfi iránt, aki bántja a gyerekét, hogy puszta kézzel mennék neki. Pedig tudom, hogy sokan közülük azt sem tudják, mit tesznek. Kivéve azokat, akik azért verik össze a gyereküket, mert sírni mer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.