Orbán Viktor szerint az újabb rezsicsökkentéssel a kormány végképp kihúzta a gyufát, ezért mindenki fel fog vonulni Magyarországgal szemben, bankárok, multinacionális cégek, brüsszeli bürokraták és az ő "hazai apródjaik".

Bármire készek, hogy visszacsinálják a rezsicsökkentést, visszaszerezzék az eddig elveszített pénzt, és megakadályozzák a program folytatását; "ez itt már a nehézfiúk klubja" – mondta az újraválasztott pártelnök a Fidesz XXV. kongresszusán szombaton.

A miniszterelnök szerint az ellenzék a jövő évi parlamenti választást arra akarja majd felhasználni, hogy eltörölje a bankadót, a különadókat, a rezsicsökkentést, a családi adókedvezményt, és újra szabad kezet adjon a bankoknak, a spekulánsoknak és a multiknak.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Aztán ha nem lesz miből fejleszteni a közműveket
akkor lesz majd gyakran áramszünet, gázszünet,
de remélem akkor kihúzzátok a gyufát a néptől !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
És vajon mi a terve a Csillagban Született Kedves Vezetőnek a Fülkeforradalmi Jogász-paraszt Kormány által az elmúlt három évben bevezetett 28 új adónak, amit a zemberek fizetnek??
Talán arról is mondhatna néhány mondatot, hogy a NEMZETI Ügyek Kormánya hol tar a "zsákmányszerzésben"!!
kiskutyauto
Kezdeni kéne egy aláírásgyűjtést orsósviktátor elmeállapotának kötelező vizsgálatára. Elmebeteg vezethet egy országot?
dzurinda
Az aktuális demagóg, ellenségképző, háborús retorikát olvashattuk. Amíg van kétmillió ember, aki rájuk szavaz, addig meg is érdemli az ország a helyzetét.
coyote3
Egy beteg, a választásoktól rettegő elme megnyilatkozása ...
csikknorisz
Ugyanazt szajkózza mindig. Most volt nemrég a kötcsei hepaj, azzal kezdődött minden hírösszefoglaló a Kossuthon, hogy 2014. a rezsiharc éve lesz, mondta Orbán Viktor. Ma este bekapcsolom a rádiót, azzal kezdődik minden hírösszefoglaló, hogy 2014. a rezsiharc éve lesz, mondta Orbán Viktor.
Hátha még valaki nem tudja, ugye. Mindig fő hír a narancsmédiában, amit a félázsiai harcospapagáj ismételget.
mátmar
Már rég kihúzta! Ráadásul a rövidebbet! Csak nehogy azzal járjon, hogy az EU elzár egy- két csapot, mert akkor szomjan halunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.