Egyre többen térnek át a cigaretta otthoni töltésére, mivel így lényegesen olcsóbban tudják „előállítani” a füstölnivalót, mintha megvásárolnák a kész cigarettát, ráadásul azt kevesebb dohánnyal is töltik meg mint a dohánygyárak.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
Nem csak kevesebbe kerül,de kevesebbet is szívok .Ha lusta vagyok és nem készítek előre és ha elmegyek valahova,nem tudok rágyújtani . A lustaság fél egészség.
gabrella
Én is láttam egy ház udvarán szárították a dohányt. Két sor volt, nem nagyüzemre csak saját magának termelte valószínű.
Green Bloke
Én már évek óta azt szívok. Semmi köze ennek ahhoz, hogy nyártól trafiktörvény van. Aki csóró volt, annak eddig se tellett rendes cigire. :-)
Gemüs52
Nem csak kevesebbe kerül,de kevesebbet is szívok .Ha lusta vagyok és nem készítek előre és ha elmegyek valahova,nem tudok rágyújtani . A lustaság fél egészség.
entero
Akinek nincs pénze, az minek cigizik? Felesleges és káros szenvedély, a droggal egyenértékű.
ila51
200 méteren hárman kértek cigit , nem dohányzom -- de jó neked !
csikknorisz
@Green Bloke: Én már a '90-es években is töltöttem. Akkoriban még nem volt úgy elterjedve, az olcsóbb cigit szinte kizárólag a csempészáru jelentette. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy ahhoz könnyebb volt hozzájutni, mint vágott dohányhoz, meg cigarettahüvelyhez. Most újra affelé tendál a dohánypiac.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.