Egyre többen térnek át a cigaretta otthoni töltésére, mivel így lényegesen olcsóbban tudják "előállítani" a füstölnivalót, mintha megvásárolnák a kész cigarettát, ráadásul azt kevesebb dohánnyal is töltik meg mint a dohánygyárak - írja közleményében a NAV. A NAV tájékoztatása szerint összehasonlítva az elmúlt két év azonos hónapjait megállapítható, hogy 2013-ban már év elejétől kevesebb cigarettát értékesítettek, ami a januári áremelkedéssel magyarázható. A fogyasztási dohány eladási volumenében ugyanakkor a vizsgált időszakban folyamatos növekedés tapasztalható.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
A címből én egész másra kezdtem asszociálni... :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Kíváncsi voltam, milyen alpári megnyilvánulása ez már megint valami szex-témának, mert a cím alapján mindenre gondoltam, csak a töltött cigire nem :-)))
kiskutyauto
Nah akkor csak megújultunk és jobban teljesítünk nem..? :D
rokker33
A cím elég félreérthető :) Én nem tömök többet,de kevesebbet se Orbán miatt xD
A témára térve pedig a szüleim már régóta töltik a cigit és sokkal olcsóbban jönnek ki mintha megvennék és mondjuk boltba veszik a dohányt,de olcsón bolti ár alatt lehet venni kimért dohányt okosba és abból meg sokat több napra vagy akár 1 hétre elegendő cigarettát lehet megtölteni!De az utcai cigiárulás is megnőtt fél áron adják a cigit ne csodálkozzon,ha jövőre kevesebb bevétel lesz mint az idén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.