Nem morális fölényről beszéltünk a Fidesz kongresszusán, csupán azt mondtuk, hogy egy demokráciában nincs sikeres párt morális alap nélkül – jelentette ki Kósa Lajos az ATV Szabad Szemmel című műsorában. A Fidesz alelnöke szerint viszont az MSZP-nek, mint az MSZMP tényleges utódpártjának, nincs morális alapja. „Ez olyan, mintha elfogadnánk, hogy a német náci párt jogutódjaként valaki politizál a Bundestagban” – vélekedett Kósa. A fideszes politikus szerint „személyében megfordulhat valaki a damaszkuszi úton”, de szervezetileg már nehezen. Előbbire Kósa a jelenlegi külügyminisztert, „a volt MSZMP-tag” Martonyi Jánost hozta példaként. A bajai időközi választáson történt szervezett szállítás kapcsán Kósa kijelentette: végül is „szervezetten szállítják a tömegközlekedési szervezetek is az embereket”. A fideszes politikus hozzátette: elfogadják a bíróság döntését, és „természetesen meg kell ismételni abban a szavazókörben a választást”.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"végül is szervezetten szállítják a tömegközlekedési szervezetek is az embereket”...nekik az a dolguk...
Dr. Felipe
Csak hát koser alajos, a fideSSben több az MSZMP tag mint az MSZPben. A fideSS inkább tekinthető az MSZMP utódpártjának. Nézzen csak utána és számolja össze a kommunistákat a pártjában.

„szervezetten szállítják a tömegközlekedési szervezetek is az embereket”.- csak nem szavazni te idióta.
adrenalink
Bunkókám! Akkor Baján mért nem azzal mentek szavazni? A hálapénzből telt volna jegyre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.