Szép és energiaigényes feladat lehetett hungarocellből megalkotni és bronzszínűre festeni Orbán Viktor szobrát. Igazán kár, hogy előfordulhat: alig több hívet tudott megszólítani, toborozni, mint ahányan a szobor fejét hurcoló menetben voltak. Ellenkező esetben ugyanis részben nagy tömeg gyűlt volna össze a szobordöntő rendezvényen, másrészt a menet hízott volna több százezresre az egészségügyi sétának is beillő út során.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A szobor egyébként jó volt, színvonalas, bronzból is megállna a lábán, míg le nem döntik.
Ez úton is gratulálok a művésznek, meg a Szolidaritásnak, mert olyat csináltak, amire a szocialisták négy év alatt egyszer sem voltak képesek: felkeltették a társadalom figyelmét egy politikai akcióval.
Lehet tőlük tanulni.
GeoCravker
@Manhattan: médiahekknek ez teljesen jó volt. Pár napig erről szól a gumicsont. Ha a KDNP kitart a baromságai mellett, akkor még fel is értékelődik.
De valójában megint csak távolodott egy lépéssel az ellenzék attól, hogy végre ne valaki ellen, hanem valami mellett lehessen szavazni...
Manhattan
Orbán Viktor szobra ügyében viszont igenis gratula a Szolidaritásnak. Tökös akció volt, jó volt figura, és ült a hasonlat. A világon semmi baj nem volt vele. A fair play pedig annak jár, aki maga is betartja a szabályokat. Orbán 2012. Január elsejével végleg kiírta magát a magyar demokráciából. Megsemmisítette a Köztársaság konszenzusos Alkotmányát, és felváltotta egy olyan alkotással, amelynek egyetlen célja, hogy végleg narancsvidéket csináljon Magyarországból. Köszönöm, a magam részéről ezt a rezsimet semmilyen védelemre nem tartom méltónak. Orbánnak ennyi bőven kijárt. A diktátorok ellen az egyik legjobb fegyver a humor, a szarkazmus, a gúny. Aki nem akar élni vele, az egyszerűen hülye. Nélküle csak a dühös hőbörgés marad, és az még kevésbé vonzó, ha engem kérdeznek.
GeoCravker
@Manhattan: A szarkazmussal semmi gond. Ha kiáll Dopeman és énekel valami maróan zseniálisan gúnyos nótát, akkorlehet, hogy holnap a suszterinas is ezt dúdolja. Idáig semmi baj. Elég a Hobo-féle Vadászatra és hasonlókra gondolni.
Bajnai fellépése kommunikációs baklövés volt. Mert tőle pozitív lépést vártak sokan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.