Most érkezett szerkesztőségünkbe a hír miszerint az Orbán kormány be akarja tiltani a privát személyek, ház körüli ivóvíz kútjait. A törvényrendelet abból az okból született meg, mivel francia és német vízügyi szakemberek figyelmeztetéseket küldtek a magyar államnak

Forrás: nemzeti.net
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
Na ,jó hogy szóltok,már 80 méteren vagyok,akkor nem ások tovább!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Megint egy blödség csak logikusan kell gondolkozni mennyi terület volt az EU-ban víz alatt. Az idén itt vidéken még a nyáron is volt a vízaknában talajvíz.
kopeba
Ez egy oltári nagy hülyeség. Melyik vízről beszélnek ? Az első talajvízzáró réteg felettiről vagy alattiról ? Ez egy beteg agy torzszüleménye. Mi köze az uniónak a magyar talajvízhez ? Dugják csak tovább a birkáikat azok csak úgyis azt tudják mondani hogy bee bee.
dr. prédikátor
betiltod ám azt a jó...k...világrahozódat!Mi közötök van az én kutamhoz???Szemét mocskos banda!!!
human
@kkalman: Csatlakozom. Hülyeségnek tűnik, de hát a tündérmesébe minden belefér.
human
Most jobban megnéztem milyen oldalon szerepel a "hír". Akik hisznek a védőoltásokba rejtett chipekben, vagy az utasszállítókról fejünkre szórt mérgekben azok nyugodtan vehetik készpénznek a hírt.
martinpalermo
Na ,jó hogy szóltok,már 80 méteren vagyok,akkor nem ások tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.