Hernádi Zsolt MOL vezérigazgató helyzete nem egyszerű. Látható, hogy Horvátország komoly lépéseket tett, és el akarja fogni a magyar csúcsvállalat vezetőjét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@JAJMÁR: Sajnos sok mindenben igaza van Tarjáni Péternek, de miért az ellenzéket korholja, mikor egyértelműen OV b...-ta el!
Nem kellett volna Horváth országba menni kihallgatásra, a horvát ügyész idejöhetett volna kihallgatni. Ezt hülyeség volt visszautasítani. Most már hiába ártatlan - ha ártatlan - , rajt marad a bélyeg. Hernádin is meg az országon is!
Az oroszok meg nyomott áron megveszik az INA részvényeket, és dupla áron - a mi bőrünkre - eladja OV-nak. (De lehet, hogy az egész MOL-t megveszi bagóért! A medve nem felejt!)
bakegya
Olajfolt a biliben.CSodálkoztam is annak idején minek okán ment bele a horvátok serege a magyar sereg hálójába.ELŐNYTELEN ÜZLET VOLT EZ NEKIK.Afféle magyar multi.
Az orbánhaveri kör közepére kell most állni valakinek,de kinek?-és mivel.
bencemacska
@bakegya: Ha 10 évet kapott a megvesztegetett, akkor kell lenni vesztegetőnek is!

Lehet, hogy nagyon kellett a horvátoknak a pénz, azért adták el, lehet, hogy magán zsebek megtöltése volt a cél, ezt mi sosem fogjuk megtudni!

OV-t és Mo.-t a saját eszközeivel - nacionalizmus - alázták meg!
bakegya
@bencemacska: rezsiharcosok!- hajrá.Ha még egyszer a magyarok nevében meghallom hogy nyilatkozgatnak,már föl áll a szőr is a hátamon.
bakegya
@bencemacska: egy olajos a szomszédom-több pénze mint esze,így aztán a diplomáciára nekem kell ügyelni(sunyi-ló)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.