Szombatra is az egész országra figyelmeztetést adott ki a talaj menti fagy miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az előrejelzés szerint hajnalban helyenként mínusz 8 fok is lehet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Szó ami szó, hideg van, már van olyan virágom, ami elfagyott, ilyen még nem volt!
Január
@Szvetlana: Igen, nem volt az elmúlt 20 évben, de azelőtt bizony volt, levitte a paprikát paradicsomot a fagy szeptember végén, aztán gyönyörű napsütéses október következett.
Sőt volt olyan október is, hogy - kb. 5-e után - csak fűtött fólia alatt volt meg pl. a krizantém november 1-ig. Sajna, a virágom most is lefagyott.
Szvetlana
@Január: Éppen most nézegettem a tavalyi fényképeket, pontosan október 4.-én shortban és egy újjatlan trikóban ülök az udvaron, most meg olyan hideg van, hogy fűteni kell,
Nem tudom, hogy mi lesz a többi virágaimmal, a pistike, verbéna, meg a zöld szúnyogriasztók elfagytak. Az öntözővizem pedig befagyott a hordóba:))
Milyen krizantinod van?
nemkati
@Január: Pedig még január sincs. :)
Január
@Szvetlana: A bimbón a külső szirmok lefeketedtek, elfagytak, de a bimbó még növekedhet, s ha nem fagyott teljesen át, akkor még virág is lehet. Ez a nagyvirágu fajta.
A multiflóra pedig még tömör bimbó, ahol nem látszott még a szirom, van esély, ha nem lesz tovább hideg, hogy kivirít.
Az igazi nyáriaknak, paprika, paradicsom, padlizsán, bazsalikom annyi, elfagytak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.