A „Nyomják Krahácsot!” ezer éves kabarémondat, mely alapvetően minden bajok okozóját leplezi le. Olyasmi, mint mostanság az EU, vagy a multik a kormányzati kommunikációban. Csak akkortájt mindenki jót derült a kabarékon, míg most lassan sírva kesergünk a jelenen. Míg akkor az idézet refrén a kabaré eszköze volt a hibák mondvacsinált okainak leleplezésére, ma a hibák mondvacsinált okainak sorolása a hivatalos politikai kommunikáció része.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@martinpalermo: Amennyiben a török megszállás fürdőkultúrát, rendezett városképeket, csatornázást és közbiztonságot hozott?
Ezzel szemben a Patópálos bűnbakkeresés mndennek a lerohadását okozza?
GeoCravker
Amúgy valamiért a Monty Python jutott eszembe az előzőről. "Mit adtak nekünk a rómaiak?"
martinpalermo
@GeoCravker: A két politikai erő között volt különbség,az biztos,de egy fontos dolgot ne felejtsünk el az azonosságról mert-hogy az is van: nevezetesen,akkor is szar volt az embereknek,és most is az!
verőce21
Magyarországot 1990-2013 között hivatásos politikai kommunikátorok vezették. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.