Bajnai a stréber gyerek, aki rábeszéli az osztálytársait a csínyre, aztán amikor lebuknak, letagadja az egészet – derül ki Dopeman szavaiból. Bajnai pontosan tudta, hogy hova jön, pontosan tudta, mi fog történni – mondta a szobordöntéses tiltakozásról a rapper. Dopeman egy konyhában adott miniinterjújában kijelentette: nem Bajnai, vagy a Szolidaritás embere, bár szövetségben van a baloldali ellenzékkel. A rappert meghívták a szervezők, tudták milyen témájú dalokat fog előadni, az utána való tiltakozást kétségbeesett kapálózásnak tartja.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Dopeman csúsztat mert nem a megbeszélt számot adta elő, Kónya nyilatkozata szerint.
A Fidesz választási törvénye arra kényszeríti az ellenzéket, hogy összefogjon a 70IQ-val rendelkező a 150IQ-val rendelkezővel. Nem egészséges, de ez az egyetlen lehetőség a rezsimváltásra. Törvényszerű a feszültség a két véglet között..
scandináv
Észlény Pityinger inkább ne politizáljon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.