Szanyi Tibor közleményben kifogásolja, hogy a Fidesz máris elkezdte a kampányt. Szerinte közpénzből népszerűsíti magát a kormánypárt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ébresztő! Nem most kezdték hanem folyamatosan csinálják! Miután megválasztották őket ment a levelezgetés és egyéb szarságok...aztán mikor Bajnai "visszatért" akkor feljebb kapcsoltak. Mindenhonnan árad a jobboldali fideszes átbaszás vagy lejárató propaganda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RÁKOS
@Hellcat: ők nem jobboldaliak hanem egy kommunistákból kivált szélsőséges gyülevészes csoportosulás
Hellcat
@RÁKOS: Igazad van...jobboldalnak mondjuk magukat de a fidesz ma a legnagyobb komcsi párt az országban...nemhiába...MSZMP származék...
RÁKOS
igy van ..egy csőpp jobboldaliság nincsen benük mert csak a kommunisták kőppőnyeg forgatása van bennük meg , jobboldalinak születni kell nem pedig átalakulni ,mert az már kőppőnyeg fogatás!!!
RÁKOS
@Hellcat: igy van ..egy csőpp jobboldaliság nincsen benük mert csak a kommunisták kőppőnyeg forgatása van bennük meg , jobboldalinak születni kell nem pedig átalakulni ,mert az már kőppőnyeg fogatás!!!
verőce21
@pbalage: Hála Istennek, hogy ilyen bölcs szomszédaid vannak, akik tudják értékelni azt, amit saját erejükből tudnak teremteni, nem más hiteléből és átlátnak a ballibsi agitátorokon!

Az igazi kommunisták pedig olyanok, mint fentebb a rákos kollégád, cca. két elemivel. Még magyarul sem tanult meg sohasem.
nagypapa
Ennél mocskosabb,gátlástalanabb és diktatórikusabb ,agressziv párt mint,a Fidesz,ma néhány szélső jobboldali párt kivételével,nincs Európában! Ha nem fékezzük meg a schizofrén Viktoro Uit,kilépteti az országot az EU-ból és akkor megnézhetjük magunkat...! Amit művel,azt az EU nem sokáig fogja tűrni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.