Az EU28 régiójának majdnem háromnegyedében esett a foglalkoztatás a 2008-11 közötti időszakban - derül ki az Eurostat 2013-as regionális évkönyvéből, amely egyebek mellett arra ad választ, hogy a pénzügyi válság hogyan hatott az Európai Unió régióira. Magyarországon még mindig több olyan régió van, ahol a foglalkoztatottság nem éri el a 2008-as szintet.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Jobban teljesítünk mi? hazudozunk...hazudozunk?
Vizual
A hírek olvasása mindig, csendes kikapcsolodás volt. Mára szinte egy kutató program. Hiszen látjuk, hogy a FIDESZ olyan adatokat hasonlít össze ami az ő nézetükben kedvező képet mutat. Mert ugye most is. Olyan adatok lettek összehasonlítva melyek a 2008-s válság idejéből eredeznek. Igen, igen. Én úgy látom, hogy ez a "siker" inkább a FIDESZ beismerése, hogy egy olyan állapotot sem tudott meghaladni ami a sz@r kategória. De még az is jobb mint a FIDESZ teljesítménye. Miért is ? Mert egyszerűen ha nincs a kommunikáció, az erőszakosséguk, sehol nem tudnának eredményt felmutatni. Bénák, mint ahogy kiderült mára.
Arra azért kíváncsi leszek, hová is kerültek azok a FT. és Eu.-s pénzek. Mert, hogy nem a gazdaság fontos helyeire az biztos. Be fognak dőlni.
Ugye a harcuk során a hiányt is feltornázták. nehezen de győztek. DDD.
bundi
és mi lenne, ha rosszabbul teljesítene az ország?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.