Bezárnak a természetes alapanyagokból készült ruháiról ismert Jackpot női és Cottonfield férfi márkákat árusító magyarországi üzletek. A brandek új dán tulajdonosa, egy szupermarketlánc, csak Skandináviában...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Lesz helyette sok occó kínai mérgező rongy !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@bencemacska: na akkor én egyik körbe sem tartozom!
űrbán
@coni: "az átlagbéren (nettó 150E)" egyébként melyik országban az átlagbér 150.000HUF nettó? Lézervárosban vagy Szegeden állva szopna le a lakosság 90% ha megkapná a 150.000HUF nettót.
coni
@űrbán: Gondolom nem közgazdász vagy mert akkor tudnád az átlagbér a magyarországi összes bér átlagát jelenti. Tehát ha valaki havi nettó 2 Milliót keres az kb. 40 minimálbért javít fel az átlag szintjére.
Persze nehéz ilyen módon elmagyarázni az átlag szó jelentését. Matematikai átlag, ha esetleg így világosabb...
űrbán
@coni: "elmagyarázni az átlag szó jelentését. Matematikai átlag, ha esetleg így világosabb... "
Ha ötvenszer fejbe rúglak, akkor a földön élő 6.5 milliárd ember tulajdonképpen soha nem rúgtam fejbe, vagyis téged sem. A valóságban viszont meghaltál. Így világosabb?
KERKA
Ennek a kivonulásnak az is oka lehet, hogy a méregdrága termékeiket itt egy átlag magyar sem tudja megvenni. Nézem a plázákban lévő nyugati butikok árait a büdös életben nem lesz 60 ezer forintom egy kabátra.
Ítéljetek el, de megveszem az angol turkálóban. Erre tellik:((
mátmar
@KERKA: Neked még szerencséd van, hogy tudsz a turkálóban vásárolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.