Eddig közel 26 ezer határon túli magyar kérte felvételét a választói névjegyzékbe a Nemzeti Választási Iroda közzétetett adatai szerint.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Vajon miért akarnak itt szavazni?? itt élnek ,dolgoznak ,adóznak???Ha nem akkor meg minek pofáznak bele a mi dolgainkba???
dr. prédikátor
Vajon miért akarnak itt szavazni?? itt élnek ,dolgoznak ,adóznak???Ha nem akkor meg minek pofáznak bele a mi dolgainkba???
amaramaistanna
Egyszerűen felháborító.Azok az emberek akarnak,most az életünkbe negatív módon beleszólni,akiket,amikor rosszabbul éltek mint mi ,akkor sokan (én is),önzetlenül ,ellenszolgáltatás nélkül,pusztán barátságból és szeretetből támogattunk.Most se felhánytorgatásként hozom szóba,csak azért,mert fáj és megdöbbentő,hogy ennyire nem gondolnak ránk.Ennyire nem számít nekik,hogy mi viseljük a szavazatuk súlyos következményeit!
gabrella
26 ezer fidesz szavazat. Ez már tuti. De ezt azért meg kéne védeni valahol, nemzetközi bíróságon!!
Ne szavazzon és kapjon jobb ellátást egy külföldi, még ha magyar származású sem mint én,vagy a sok ember aki ide adózott,fizetett és a pénzemet másnak adják amikor rá lennék szorulva a támogatásra a kormányok rossz és lenyúlós munkája miatt.
Nakimaga
Szeretném megismerni a véleményüket,mi készteti őket szavazásra,ha kimentek élni és meghalni !
Darthon1
26 ezer bozgor van a kinti magyarok között. Ennyi. A többi határon túli magyar, elnyomásban élő testvér, ezek pedig alamizsnáért küzdő nyaloncok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.