Már a gyámhivatal is belekeveredett a minden ésszerű határon túlmenő bajai időközi választási kampányba. Plakáttenger, dinnyésautóra hajazó Fidesz-furgon, magukat halászléturistának kiadó pártaktivisták: a furcsa kampány helyszínén jártunk.

A bajai vendéglátóhelyeknek és taxisoknak kétségkívül jól jött a tét nélküli időközi önkormányzati választásból az elmúlt hetek legnagyobb belpolitikai eseményévé fajult bajai voksolás, ahol a baloldal az újdonsült összefogásban rejlő potenciált, a Fidesz pedig a kampánygépezetét próbálgatja.

A bácsalmási származású, Baján máig félig-meddig „gyüttmentként" kezelt Zsigó 2010-ben került a város élére, miután az országos Fidesz-vezetés selyemzsinórt adott elődjének, Révfy Gábornak. Ezek után Zsigó elsősorban a tőle függő párttagokat próbálta előnybe hozni a „régi gárdával" szemben. Ennek lett az eredménye a biztonsági őrként (más értesülések szerint portásként) dolgozó Kovács jelöltsége, akinek kiválasztását csakis a Zsigóval való jó kapcsolata motiválhatta a helyiek szerint, mivel politikusi erényeket eddig nem igazán csillogtatott meg. A képviselőjelölt leginkább azzal keltett feltűnést, hogy teljesen elérhetetlen a média számára. Ennek okára talán a 444.hu videója világít rá, ahol a házról házra járó jelölt súlyos emlékezetzavart mutat: először azt nem tudja, hogy ki a kampányfőnöke, majd az sem tudja megmondani, hol található a Fidesz bajai pártirodája.

A Magyar Narancs helyszíni riportja a kampánysúlytotta településről >>>

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hú mi lesz itt jövőre mikor kubaszov csicskák járják az egész országot és kameráznak mindenkit. Ilyen gyalázatos kampányt nem látott még a vén Európa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RÁKOS
@coyote3: már most tudjuk mirre is lehet számitani 2014-be ...isten irgalmazon mayarországnak ...!!!
kiskutyauto
Hát kérem, még Bástya elvtárs is elhűlne ezen... ide süllyedtünk a népnemzeti agyhalálban... köszönjük kedvesviktátor hogy ismét szégyellhetjük hogy magyarok vagyunk... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán
sentinel216
Mind ez 1, azaz egyetlen egy szavazatért! Mennyi energia, pénz, munkaóra, mindkét oldali gyűlölet szítása! Miért?!
nusika
A 2014-es választást, ezek a tüzifás és kakaspörköltes választók fogják meghatározni az eredményt az erdélyi Orbán imádokkal együtt! A többi 7-8 millió magyarországi választók, pedig, csak ámúlni-bámúlni fognak. Mindenkinek el kell menni választani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.