A napilapokban közölt politikai hirdetést Pozsgay, Nemcsák, Wittner és száz más értelmiségi írta alá.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
és mit szóltak a gyurcsány gyerekei mikor felgyújtották az apjuk bábuját,koporsót csináltak stb.,a tüntetésekről a háza előtt amit most persze nem szabad a vezér háza előtt!!!wittner meg a híveik akkor lapultak!!!ha valami túl megy egy határon akkor az mindenkire nézve úgy van,ez pedig csak beny.lás semmi több!!színjáték!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@magyarbakancs: Wittner Bableves Marischkának időnként eszébe (?) jut, hogy ezek a büdös komcsik mentették meg bogárszaros életét az enyészettől ! Kár volt...
mátmar
Élőben kell ledönteni a választásokon. Valahogy nem értem, amikor szalmabábút égettek, koporsót cipeltek akkor hol volt az erkölcsi felháborodás? Vagy az van, hogy amit szabad Jupiternek nem szabad a kis ökörnek?
jancsik68
@magyarbakancs: Witner mióta értelmiségi?A kocsisori lepedő-tündér miből államvizsgázott.Érettségije sincs.Nyalási végzettsége nem egyetemi végzettség!!Neki az 56-s forradalomhoz semmi köze.Közönséges bűnöző volt és az is maradt!!
jancsik68
@szablyafűrész: Ők voltak az un.igazi kommcsik,tehát saját magukat kell szembeköpni,de még erre is képtelenek,gerinctelenek.Most pedig mély keresztények.TEMPLOMBAJÁROK!Még az istenüket is képesek Judás módjára elárulni!!
nemkati
@szablyafűrész: Ezeket a kitüntetéseket ki adta, és mikor? Ugyanis a 40-50 év körüliek a "több évtizedes" munkájukért csak mostanában kaphattak ilyet, mostanában meg nem szoktak "A Szocialista Magyarországért kitüntetést " kapni, hacsak nem poénból. Na, abból megérdemlik! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.