Az esély megvan rá, bár sokkal kevesebb, ha gazdaságilag jól teljesítünk – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Telegraph brit lapnak arra a kérdésre, hogy van-e arra esély, hogy olyan vezető legyen, mint Vlagyimir Putyin orosz elnök. Orbán arról is beszélt, hogy tudomásul veszi, hogy be kell vezetnünk az eurót, és hogy mennyire fontos neki a vallás, a család és a szexuális identitás. „Orbán Viktor miniszterelnökségének megítélése ellentmondásos. Gyakran azzal szokták gyanúsítani az EU tisztviselői, hogy túlságosan nacionalista, korlátozza a sajtószabadságot, nyomást gyakorol az igazságszolgáltatásra és a jegybankra, és még azzal is, hogy feszültséget szít etnikumok között. Eltűnt volna a nagy szabadságharcos? Van esélye annak, hogy olyan autoriter vezető legyen, mint Vlagyimir Putyin? ’Az esély megvan rá’ – ismeri el meglepő módon Orbán Viktor, bár ennek az esélye sokkal alacsonyabb, ha Magyarország gazdaságilag jól teljesít.”

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
De arra még inkább, hogy végül majd a saját taknyoddal játssz, mint kovácskettő focidrukker lajcsika a mentális egészséget helyrebillentő intézetben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Van Kiskomám. De mire gondol? Mert ott ha így haraxanak valakire nagyon gyorsan úgy jár mint a " szobor" " " vagy nem épp erre gondolhatott? ? " "
szablyafűrész
...no, azért Putyin némileg értelmesebb...Viktorka...
honeykiss
Orbán: Van esélye, hogy olyan autoriter legyek, mint Putyin...Makó-Jeruzsálem, ahogy mondani szokás...
Uborkakulcs
Putyin elnöknek, azért vannak olyan dolgok a kezébe, ami igazán kellemetlenül érintheti az egész Eu-t, sőt talám még az USA-t is. Óvatosan Viktor Herceg az olyan kijelentésekkel, mint ezek. Nagyon- nagyon messze vagy még Putyin elnöktől, és szerintem nem is fogsz addig eljutni soha.
hallgatag
Putyin elnök karatézott, cselgáncsozott és nincs hordónyi hasa...
nem focizik amatörként, nem épit naponta közpénzböl stadionokat
Többen szeretik, mint utálják...Kell még példa ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.